Zoeken naar wie laat zich

Uw zoekactie voor wie laat zich leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel.  

Fwb
Joris 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Seks in de paardenstallen
Welke dame wil eens lekker genomen worden in de paardenstallen? Je handen rond de tralies en je kontje lekker achteruit ...... Ik kan heel discreet ontvangen. Laat je fantasie op hol slaan en tot snel.  
Wout 38 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil? Stop met vingeren. Ik kom je bevredigen!
Ik verplaats mij vandaag van de kempen tot charleroi en terug. Ben je geil en heb je zin in een echte harde Xl. Nodig me uit en ik kom er aan. Ik stimuleer je poesje zacht en verfijnt. Laat je gaan en geniet van mijn lekkere paal. Voor de rest ben ik normaal en attent hoor !;)  

Geil? Stop met vingeren. Ik kom je bevredigen!
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten.  
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Op zoek naar een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie en begrijpt wat ik mis
Dag dames weduwen en meschien alleen staande mama's ik ben Andre een lieve zachte man maar die door de nu al zeer lange aanslepende ziekte van mijn partner niet meer aan zijn trekken komt dit is oprecht en eerlijk.Welke vrouw weduwe of een alleenstaande mama kan hier begrip voor opbrengen en weet wat het is en hoe het voelt als je genegenheid affectie lichaamswarmte en genot moet missen welke vrouw hier laat mij na al die tijd nog eens voelen dat ik nog man ben en elkaar eens geven wat we moeten missen en wie weet bij click kan regelmatig.Ik biedt u 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook.Ja ik weet zou ook naar meisje van plezier kunnen gaan maar door de hoge medische kosten is dit niet haalbaar hopelijk is hier een vrouwtje die dit alles begrijpt en zelf ook voelt wat dit gemis is en hoe zwaar dit op een mens kan werken.Liefst binnen regio al vast bedankt aan zij die dit toch eens willen lezen hebben.Groeten van Andre.  
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke fijne dame heeft zin in passionele date?
Hey, ik ben een knappe, sportieve, universitair geschoolde man van 35 jaar en ben op zoek naar een toffe vrouw om passionele momenten te beleven. Ik heb een volle bruine haardos, blauwe ogen, mooi verzorgd gebit, 1,80m en 78 kg. Leeftijd is niet van belang voor mij, oudere dames zijn absoluut welkom! Ik heb een lichte voorkeur voor dames met rondingen. Hygiëne, discretie, wederzijds respect en aandacht hebben voor elkaars wensen zijn wel belangrijk voor mij :-). Ben niet op zoek naar extremiteiten. Kan je overdag en omgeving Leuven en omstreken, laat gerust iets weten en ik stuur je een gezichtsfoto! Tot snel Thomas  

Welke fijne dame heeft zin in passionele date?
gisteren
Myself1981 42 jaar Antwerpen - Schoten
Man 42j zoekt een rijpere dame
Hoi, Ik ben een gebonden jongeman van 42 die een rijper vrouwke zoekt +42 - ... iemand die zelf graag een een jongere man leert kennen..zelf zou ik graag een dame leren kennen om in de toekomst af en toe eens mee af te spreken om te daten en haar lekker te verwennen.zou jij dit ook wel zien zitten?..laat het me weten en wie weet klikt het wel. Een bepaald type heb ik niet echt maar humor vind k wel sexy. Een foto kan k je wel sturen als je interesse hebt. Ben zelf m80 en normaal gebouwd. Discretie en respect staan op de eerste plaats Groeten en kusjes Xxx  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. +60 zeeeeer welkom. Veel kan niets moet!! Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Ik kan ontvangen. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Paydates en fakers aub laat het!! Wat hebben jullie er toch aan!  

Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
gisteren
Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt vrouw
Helaba, ik ben langs deze weg op zoek naar een héél regelmatig contact met een leuke vrouw. Zelf ben ik een héél verzorgde man, en bij een date is hierbij vriendschap voor mij de belangrijkste factor. Leeftijd is niet zo belangrijk. Zij jij dit ook zitten, laat mij dan zeker iets weten. Grts een hoop tot snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10